​Paradentosebehandling med laser

​Vi tilbyder smertefri paradentosebehandling med laser og til andre tandkødsproblemer. Det sker i vores lyse og moderne lokaler i Vanløse i København, nær Brønshøj og Bellahøj. Find vores klinik på hjørnet af Sallingvej og Godthåbsvej.

​Al vores laserbehandling starter med grundig tandrensning, hvor vi fjerner alle belægninger og tandsten, ligesom vi laver en dybde-rensning af tandkødslommerne. Derpå benytter vi laserbehandling til at slå de bakterier ihjel, som forårsager paradentose.

Kombinationen af paradentose laserbehandling og en grundig information og vejledning i hjemmetandpleje gør, at du får en hurtigere heling og et sundere tandkød, hvilket samtidig er med til at bevare dine tænder bedre og længere.

Behandlingen af paradentose skal herefter vedligeholdes med regelmæssig tandrensning, samt ved at komme til 3 til 4 laserbehandlinger om året. Vi foretager selvfølgelig også den løbende behandling på vores tandklinik i København.

Hvad koster paradentosebehandling?

Vores paradentose alternativ behandling med laser eller andre typer behandling skal ofte have løbende individuelle forløb, hvorfor vi altid tager udgangspunkt i dit behandlingsbehov for at finde frem til en pris og dine muligheder for tilskud, f.eks. gennem ”danmark”​. Se vores prisliste her, og kontakt os gerne for at lave en aftale om parodontalundersøgelse.

Vi er dygtige til at behandle paradentose og andre tandkødsproblemer, og du kan kontakte Lasertandplejeren, hvis du ønsker behandling af paradentose eller f.eks.: paradentose laserbehandling, andre typer kosmetisk tandbehandling, eller tandblegning. Se vores priser her.

Hvad er parodontose?

Parodontose (de løse tænders sygdom) er en folkesygdom, som de fleste får på et eller andet tidspunkt. Sygdommen er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i. Betændelsen fører til, at knoglen langsomt "ædes op". Når processen er fremskreden, begynder tanden at føles løs.

Der er sjældent symptomer og kan ikke ses med det blotte øje. Normalt er der tale om en langsomt fremadskridende tilstand, men mange ender med at blive tandløse.

Parodontose er en voksen-sygdom og starter normalt ikke, før midten af 30'erne.

Får yngre parodontose, kan der være tale om en særlig aggressiv form (Juvenil marginal parodontitis), foregår tandløsningen hurtigt. Det kræver en ekstra ihærdig indsats med hensyn til mundhygiejne, hyppige tandlægebesøg og behandling med antibiotika.

De mest udsatte grupper til at få parodontose er rygere, folk med nedsat immunforsvar og mundtørhed, knogleskørhed, diabetikere og ældre. 

Book en tid til din paradentosebehandling med laser i Vanløse

Hvis du ønsker tandeftersyn, paradontosebehandling med laser, eller kosmetisk tandbehandling af en dygtig tandplejer, kan du kontakte Lasertandplejeren, eller ringe på vores telefon 43 53 11 15 for at høre mere om vores muligheder og priser.